Over ons

 

Techniek staat nooit stil.

Bij Megatool streven we er naar om innovatieve technieken en nieuwe ontwikkelingen in de metaalverwerkende sector op de voet te volgen.

Via beurzen, conferenties of seminaries streven wij er naar constant mee te zijn met de laatste nieuwe snufjes.

Megatool nv werd meer dan 25 jaar geleden opgericht. Het bedrijf profileerde zich van meet af aan als toeleverancier van schuurmiddelen, slijpmiddelen en inoxonderdelen.

In de daarop volgende jaren evolueerde Megatool nv met een steeds groeiende expertise naar toeleverancier van een totaalconcept van schuur- en slijpmiddelen, machines, inoxonderdelen en polismaterialen naar diverse industriële sectoren.

Onze ervaring, techniciteit, hoge servicegraad, commercialiteit en nauwe samenwerking met onze fabrikanten / toeleveranciers hebben geresulteerd in een zeer grote appreciatie vanwege onze trouwe klanten.

Vandaag willen wij met een even groot enthousiasme onszelf steeds verder ontwikkelen om u professioneel bij te staan, ook voor niet-standaard projecten.

Wij zien de nieuwe evolutie met groot vertrouwen tegemoet en zijn ervan overtuigd dat wij onze professionele relatie samen met u verder kunnen uitbouwen.

 

Persoonlijke aanpak

Bij Megatool nv maken we er een punt van om onze klanten persoonlijk te kennen, daarom gaan we zelf veel op de baan. Zo kunnen we steeds zelf van de klant opmerkingen of vragen horen. En meteen ook een uitleg of oplossing bieden. Wanneer onze klant bijleert, leren wij ongetwijfeld ook bij.

 

Advies en demo’s

Wij komen graag langs om advies en demo's op maat te geven in uw atelier. Ook kunt u hier instructievideo's terugvinden voor de werking van sommige van onze producten en machines.

Af en toe worden er ook demo's gehouden in ons atelier. Wilt u op de hoogte blijven? schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Om prijzen te zien moet u zich aanmelden . Verbergen