Contact

Megatool nv werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en profileerde zich van meet af aan als de toeleverancier van schuurmiddelen, slijpmiddelen en inoxonderdelen. 

In de daarop volgende jaren evolueerde Megatool nv met een steeds groeiende expertise naar toeleverancier van een totaalconcept van schuur- en slijpmiddelen, machines, inoxonderdelen en polismaterialen naar diverse industriële sectoren. 

Onze ervaring, techniciteit, hoge servicegraad, commercialiteit en nauwe samenwerking met onze fabrikanten/ toeleveranciers hebben geresulteerd in een zeer grote appreciatie vanwege onze trouwe klanten. 

Vandaag willen wij met even groot enthousiasme onszelf steeds verder ontwikkelen om u professioneel bij te staan, ook voor niet-standaard projecten. 

Wij zien de nieuwe evolutie met groot vertrouwen tegemoet en zijn ervan overtuigd dat wij onze professionele relatie samen met u verder kunnen uitbouwen. 

 

Florine Vanbesien Pleun Vanaudenaerde Claire Vanbesien
operations & administration sales & logistics sales & administration
[email protected] [email protected] [email protected]
050 66 86 83 0472 59 83 97 050 66 86 83

 

Advies & demo's

Wij komen graag langs om advies en demo's op maat te geven in uw atelier. Ook kunt u hier instructievideo's terugvinden voor de werking van sommige van onze producten en machines.

Af en toe worden er ook demo's gehouden in ons atelier. Wilt u op de hoogte blijven? schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

 

Algemene contactgegevens

Megatool nv
Oostendsesteenweg 82
8377 Zuienkerke
BE 0446.678.565

T. 050 66 86 83
Gsm: 0032 475 34 84 52

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Om prijzen te zien moet u zich aanmelden . Verbergen