Uw leverancier van schuurmiddelen, slijpmiddelen en inoxonderdelen.

Wij blijven open tijdens het verlof!
Je kan ons steeds bereiken.

Cortenstaal

Metaal omzetten naar de roestbruine kleur neemt op een natuurlijke wijze maanden in beslag. Dankzij cortensteel oxidizer kan dit proces veel sneller en mooier gebeuren.

RUSTFIX OIL wordt gebruikt ter behandeling van gecorrodeerde oppervlakken. Het product fixeert de roestlaag en verhindert het verder roesten van het oppervlak. Hierbij wordt de typisch roodbruine roestkleur bewaard. Bovendien bekom je door het gebruik van rustfix oil geen bloedvlekken van de cortenstaal op terras of tegels …

RUSTFIX OIL is een uiterst gebruiksvriendelijk product waarbij je meteen op een droog oppervlak werkt.
Eerst al het vuil wegwerken alsook de losse roest en de lak. Het oppervlak ontvetten indien nodig en dan het product aanbrengen met een borstel of een spuitpistool.

Indien het product gebruikt wordt op voorwerpen die buitenshuis staan, raden we aan dit proces jaarlijks te herhalen.

Poortonderdelen

Bij Megatool kunt u terecht voor een heel breed gamma aan poortonderdelen. Hiervoor werken we samen met een Duitse producent, CAIS.

CAIS plaatst waarden als kwaliteit en service net als Megatool op de bovenste plank. Dit voor zowel schuifpoorten als draaipoorten.

Zo worden de rails voorzien van gaten waar de bouten en moeren gefixeerd kunnen worden. Op deze manier worden lasnaden of krommingen, veroorzaakt door de hitte van het lassen, voorkomen.


Het aanbod poortonderdelen bij Megatool is groot.
Poorten zijn er in alle soorten maten en modellen, In de webshop kan je alle mogelijke oplossingen terugvinden voor eender welke poort. Van complete sets die makkelijk te installeren zijn of accessoires.

Vind je niet meteen de oplossing dat u zoekt? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Megatool, niks dan staalharde voordelen

Advies & Demo's

Sommige van onze producten vragen toch wat instructies. Daarom kunt u hier instructievideo's terugvinden voor de plaatsing en installatie van sommige producten uit ons gamma.

Af en toe worden er ook demo's gehouden in ons atelier. Wil je op de hoogte blijven? schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.


Persoonlijke aanpak

Bij Megatool maken we er een punt van om onze klanten persoonlijk te kennen, daarom gaan we zelf veel op de baan.

Zo kunnen we steeds zelf van de klant de opmerkingen of vragen horen. En meteen ook een uitleg of oplossing bieden.Innoverend

Techniek staat nooit stil.
Bij Megatool streven we er naar om innovatieve technieken en nieuwe ontwikkelingen in de metaalverwerkende sector op de voet te volgen.

Via beurzen, conferenties of seminaries proberen wij bij Megatool constant mee te zijn met de laatste nieuwe snufjes. Zo kunnen we onze klanten steeds bijstaan met raad en daad.

Verdeler van topmerken als:


Blijf op de hoogte van nieuwigheden en promoties