Glastbalustrade monteren

Glasprofielen van Glassline Balardo bieden het voordeel dat ze vlot te monteren zijn zonder gebruik van enige hulpmiddelen. Ze zijn op zodanige wijze ontworpen dat er geen montagesleutels of hoogtewerkers nodig zijn bij bijvoorbeeld montage op hogere verdiepingen. Het profiel kan perfect geplaatst worden vanaf de binnenzijde.

Het glas wordt op zijn plaats gebracht door het duwen van het glas op de juiste positie. Eens het glas op de gewenste positie is gebracht kan men de bijgeleverde ronde staafjes gewoon in de gleufjes duwen. Verschillende standen zijn mogelijk. Deze ronde staafjes hebben een lengte van 30cm en moeten met tussenafstand van elkaar worden geplaatst. Hierdoor is het eenvoudig om het glas in de juiste positie te duwen, maar kan men achteraf bij glasbreuk of dergelijke het glas er ook eenvoudig terug uitnemen zonder het profiel zelf te moeten beschadigen of verwijderen.

Glasprofielen zijn zowel te verkrijgen in aluminium als in staal.

De profielen bieden volgende voordelen:

  • Geen speciale werktuigen nodig voor de montage
  • Doorlopend profiel van 3 meter zonder montage aan de buitenzijde nodig
  • Afhankelijk van het type profiel dient de verankering slechts te gebeuren om de 250mm in publieke toepassing en maar om de 500mm voor private toepassing (2 per lopende meter!). Dit zorgt voor een grote tijdswinst bij de montage
  • 2 mogelijke verankeringen: zowel mechanisch als chemisch
  • Makkelijk verhandelbaar doordat het een elegant en vooral licht profiel is

Glassline Balardo core

Glassline Balardo steel

Glassline Balardo alu

Glassline Canopy

Enkele realisaties van onze klanten

Realisatie van Atelier Winandy
- Wiltz, Luxemburg -

Realisatie van Lux TDM
- Luxemburg -

Blijf op de hoogte van nieuwigheden en promoties