Bij Megatool kan je terecht voor de meest uiteenlopende chemische producten, allen voor oppervlaktebehandelingen. Dit gaat van onderhoudsproducten die van toeppassing kunnen zijn in grootkeukens als van producten die gebruikt worden in de architectuur. 

Voedingsgeschikte ontvetters

Sagronet is een krachtige biologische alkalische ontvetter met een zeer ruim spectrum voor alle oppervlakte. 

Het is een ontvetter die toegepast kan worden voor het verwijderen van minerale, organische en vegetale oliën en vetten op vloeren, werktafels, dampkappen, fornuizen,… .

Doordat deze ontvetten voedingsgeschikt zijn, wordt deze vaak ingezet in keukens, voedingsbedrijven of vleesversnijderijen. 

Chemische producten in de architectuur

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om weervast staal te voorzien van een roodbruine roestkleur? Dan zijn oxidatieversnellers de oplossing. 

Het product wordt vaak toegepast in de architectuur voor ondermeer gevelbekledingen, bruggen of daken,… maar ook in de kunst is dit een dankbaar chemisch product. 

Oxidatieversnellers geven weervast staal meteen een roodbruine roestkleur waardoor het voorwerp een industrieel karakter krijgt of waar juist het natuurlijke karakter benadrukt wordt.

Handelingen met zuren

Beitsen, reinigen, electropolishen, … het zijn allen behandelingenwaarbij zuren gebruikt worden. Om deze zuren te neutraliseren kan gebruik gemaakt worden van Neutracid Liquid, een verdeelbare neutralisator voor zuren. Een onmisbaar product in de omgeving waar gewerkt wordt met zuren dat chemische reacties voorkomt die kunnen optreden als niet alle zuren verwijdert zijn. 


Ook nog mooi meegenomen: het product is niet watervervuilend en economisch in gebruik. 


Ben je op zoek naar een bepaald product voor een bepaalde handeling? 

Kijk dan op onze shop of contacteer ons vrijblijvend. 

We hebben zeker een oplossing in huis. 


Vindt u niet meteen de oplossing? Vraag er om via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte van nieuwigheden en promoties